3 meccs, 1 pont.

2015.10.25 16:42

Kisebb gödörbe került a Sümegi Röplabda Egyesület, elmúlt három mérkőzése alatt mindössze egy ponttal gazdagodott, igaz jó erőkből álló ellenfelektől kaptak ki.

Két budapesti, és egy hazai mérkőzésen van túl a csapat. Arról már régebben beszámoltunk, hogy a Pénzügyőr ellen 3:2 re kapott ki csapatunk, amelynek következtében két ponttal kevesebbet szereztek a tervezettnél.

Múlt vasárnap a bajnoki címvédőt látták vendégül, ahol a papírforma eredmény született.  Két szettben tartotta a lépést esélyesebb riválisával a Sümeg, majd a harmadik játszmában teljesen szétestek. 3:0

Tegnap ismét a fővárosban vendégszerepelt a csapat, ezúttal a MAFC otthonába. Ismét szoros mérkőzést játszottak a Veszprém megyeiek,  de a végén megint nem jött ki a lépés, sajnos vereség lett a vége. 3-1 a MAFC-nak.

Az eddigi szezonról elmondható, hogy a csapat egy kivételével hozta a kötelező győzelmeket, azonban a kiugró eredmény várat magára. Ennek több oka is van, egyrészt sok új játékost kell beépíteni a csapatba Varga László edzőnek, akinek ez az első szezonja a csapattal. Rengeteg sérülés is nehezíti a csapatépítést, Récsei Richárd idén még nem tudott pályára lépni, bár vele kapcsolatban jó hír, hogy a hétvégén már kerettag volt. A csapatkapitánynak Kaposi Tominak részleges bokaszalag szakadása volt, ő sem teljes értékű még. Az irányító Dolgos Attila pedig a Kaposvár elleni összecsapáson szedett össze, egy vállsérülést.

(épül a sümegi csapat, azonban még az út elején járnak)

A bajnokság eddig balszerencsésnek mondható, azonban a jövő héten nem lép pályára a csapat, tehát egy lélegzetvételnyi  szünethez jut az SRE, hogy rendezhesse a sorai. Két hét múlva hazai pályán folytatja majd a csapat a Dág ellen. Reméljük mindenki egészségesen újult erővel várja majd a folytatást.

A tavalyi szombati meccsnaphoz képest most vasárnap játssza hazai pályán a bajnokikat a csapat, lehet ennek a következménye, hogy a nézőszám kicsit visszaesett. Remények szerint ez az információ is köztudott lesz a drukkerek körében és két hét múlva újra egymásra talál a Sümeg és szurkolótábora.

 

Új információ a Magyar Kupával kapcsolatosan, csapatunk a Székesfehérvár gárdájával játszik a legjobb nyolcbakerülésért, ezt a mérkőzést idegenben kell megvívnia a csapatnak, mert az ellenfél alsóbb osztályú. A meccs időpontja nem ismert, azonban annyi bizonyos, hogy hétköznap lesz és november 30-ig le kell játszani.

Sümeg, 2015.otóber 25.

sz.:dió