8 nap 4 mérkőzés

2015.12.10 14:54

Igazi meccsdömpinggel zárja az évet  az SRE. Két alkalommal hazai pályán, kétszer pedig idegenben lép pályára a csapat. A csütörtöki és szombati játéknap ezúttal a Magyar Kupáé, a két vasárnap pedig a bajnokiké.

Mint ahogy korábban beszámoltunk róla a csapatunk a legjobb nyolc közé verekedte magát a Magyar Kupában. A négyes döntőbe vezető útkövetkező állomása  a tavalyi ezüstérmes Kecskemét. Az első mérkőzést december  17-én  csütörtökön 19:00-kor Sümegen rendezik, míg a visszavágóra 20-án Kecskeméten kerül sor. Ez a két mérkőzés dönti el, ki folytatja majd a legjobb négy között. 

nehéz hét előtt a Sümegi RE

Ami a bajnokikat illeti, december 13-án vasárnap 15:30-kor  Sümegen lép pályára a csapat, a sorsolásnak köszönhetően szintén a Kecskemétet fogadja. Az alföldi gárda jelenleg a második helyen áll a bajnokságban, míg az SRE a hatodik helyen tanyázik. Az év utolsó bajnoki találkozóját pedig a Dunaferr otthonában vívják majd a Veszprém megyeiek december 19-én  16:00-kor.

Tehát az idén hátralévő négy meccsből három összecsapáson a bombaerős Kecskemét lesz az ellenfél. Ennek ellenére bízik a csapat az eredményes szereplésben. A Dunaferr elleni csata kimenetele pedig az alapszakasz végső helyezéseinél perdöntő lehet. A csapatban jelenleg mindenki egészséges, Németh Ödön mester mindenkire számíthat.

Sümeg, 2015.december 10.

sz.:dió