Célkeresztben a hetedik hely

2016.02.24 14:32

                A Szolnok legyőzésével valószínűleg nyolc közé került a csapat, hacsak az utolsó fordulóban a Tisza-partiak le nem győzik a Dágot, amire a Sümegen mutatott játékkal elég kevés az esély. Persze ahhoz, hogy az SRE a hetedik legyen az alapszakaszban ahhoz a többi mérkőzésnek is "jól" kell alakulni, de az alapkövetelmény ehhez, hogy a csapat nyerjen Pécsen.

                A Veszprém megyei gárda szombaton utazik Pécsre. A bajnokság közepén némi meglepetésre a PEAC legyőzte a Sümeget, ráadásul idegenben, tehát nem lesz egyszerű a hétvégi bajnoki. A Pécs legutóbb a MAFC otthonában látogatott, ahol 3:0-ás vereséget szenvedett, ezzel véglegessé vált, hogy az alsóházban folytatják a rájátszást. Edzőjük, Gyöngyösi Zoltán korábban elmondta: Szeretné ha csapata győzelemmel feledtetné az elmúlt időszak viszonylagos eredménytelenségét. A Sümegnek a végső helyezés szempontjából fontos a találkozó, tehát egy kiélezett összecsapásra lehet számítani.

(a Szolnok utána a Pécs következik)

                A héten edzőmeccset is akart játszani a Sümeg, azonban ez sajnos nem jött össze, így edzésekkel készül a csapat a fontos bajnokira. Németh Ödön csapatában mindenki egészséges, így harcra készen és motiváltan várják az összecsapás. A Pécs csapatában helyet kap a nem rég még sümegi színekben játszó Pordán Áron, valamint az SRE feladója Dolgos Attila pedig a Baranya megyeieknél húzott le egyetemista évei alatt három szezont.
                A közvetlen rivális Pénzügyőr a Kecskemét vendégeként lép pályára, majd az utolsó fordulóban a Dunaferrt látja vendégül.

A PTE-PEAC elleni keret:
Sümegi RE: Kaposi, Németh, Soós, Varga, Bolvári, Kotin, Lesznyik, Illés, Récsei, Madár, Nagy, Dolgos
Vezetőedző: Németh Ödön

                Az alapszakasz utolsó mérkőzését hazai pályán vívja majd az SRE a Kazincbarcika ellenében jövő vasárnap a Tatár Mihály Sportcsarnokban Sümegen.

 

Sümeg, 2016. február 24.

sz.:dio