Dunaferr ellen hazai pályán

2015.09.30 12:17

Sajnos a második fordulóban elmaradt a bravúr a Kecskemét ellen, pedig nagy várakozás előzte meg a mérkőzést az SRE részéről. A sima vereség után, most hazai pályán javíthat a csapat a Dunaújváros ellenében.

Vasárnap simán 3:0- arányvan kikapott csapatunk a bajnoki ezüstérmes otthonában, ez azonban a múlt, a csapat a jövőre koncentrál és megpróbálja kijavítani a gyenge idegenbeli eredményt. A Sümeg ellenfele az a Dunaferr lesz, akik a tavalyi bajnokság végén becsúszott a Veszprém megyeiek elé, így a hetedik helyen végeztek. Törleszteni való tehát van, kérdés, hogy sikerül-e kijavítani a Kecskemét elleni hibákat. A hazai pálya minden bizonnyal segíti majd a sümegieket, akik ismét, mint mindig, számít lelkes közönségére.

Az ellenfél egy lelkes, fiatal csapat több utánpótlás válogatott játékossal a soraiban. Edzőjük, Tomanoczy Tibor,  a serdülő válogatott szövetségi kapitánya. Ezek a tények  garantálják, hogy egy kiélezett jó mérkőzés van kilátásban vasárnapra. A Dunaferr, eddig kettő vereséggel áll a bajnokságban, azonban ez ne tévesszen meg senkit, mert a bajnok Kaposvártól, illetve a mindig erős MAFC-tól kaptak ki.

(itthon kell tartani a három pontot)

A csapatban továbbra is sérült Récsei, valamint továbbra is Oroszországban van Kotin. Hazai pályán ennek ellenére fontos lenne a győzelem. Reméljük nem kell sokáig várni, hogy az SRE végre teljes kerettel tudjon nekivágni egy mérkőzésnek, hiszen fontos láncszemeket kell nélkülözniük különböző sérülések, és bürokráciai okok miatt.

A Dunaferr elleni keret:
Sümegi RE: Kaposi T, Soós A, Lesznyi K, Varga J,Blázsovics P, Dolgos A, Bolvári D, Németh Zs, Madár M, Nagy P, Illés T
Edző: Varga László

Kaposi Tamás(csk): Lelkes játékkal szeretnénk előrukkolni.  Szoros meccs lesz, de muszáj nyerni, hogy tartsuk a lépést a többi csapattal. Számítunk a szurkolóink buzdítására!

Sümegi RE - Dunaferr SE
2015. október 4. vasárnap 15:30
8330 Sümeg, Árpád u. 5. Tatár Mihály Sportcsarnok
utána junior mérkőzés

A mérkőzés Facebook eseménye:www.facebook.com/events/1618014168451309/
 

Sümeg, 2015. szeptember 30.

sz.:dió