Fontos mérkőzés vár a Sümegre!

2018.01.21 11:52

A 9. helyen lévő Pécs csapatát fogadja a Sümegi RE. 

Szezon kezdéskor nehéz helyzetbe került a SRE NB-I-es felnőtt csapata, hiszen meghatározó játékosok jelentették be az utolsó pillanatban, hogy eligazolnak más egyesületbe. Ez mellett a fiatal játékosainkra a sportszerűtlenségig elmenő Dunaferr vetette szemét és elcsábította őket. Évkezdésre szinte csapat nélkül álltunk. 

Roham munkával álltunk neki egy olyan csapat építésének, amely egyesületünk vezetősége által meghatározott minimális célt, a biztos bennmaradást elérje úgy, hogy a kezdeti nehézségek utáni lemaradásunkat is behozza.

Áldozatos munkánk kezd beérni, hiszen már sikerrel vettük fel a harcot a Debrecen, a Dunaferr, és a Székesfehérvár ellen.

A Hétvégén a Pécs csapatát fogadjuk. Külön presztízs csata lesz ez számunkra, hiszen volt feladónk Dolgos Attila, és Soós András ide igazolt. Játékosaink átérzik a mérkőzés fontosságát, hiszen győzelmünkkel utol érjük azon ellenfeleinket,akikkel az alsó házban kell majd megküzdenünk a bennmaradásért. Játékosaink tudása ezen céljaink főlé mutat és edzőnk Tamás Zoltán irányításával olyan csapat formálódott Sümegen, amely hamarosan megtölti termünket Sümeg röplabdát értő és szerető szurkolóival.

A 9. helyen lévő Pécs csapatát fogadja a Sümegi RE.

Fontos lesz a vasárnapi talákozó, hiszen sümegi győzelem esetén helyet cserél a 2 csapat a tabellán. A

múlt hétvégi fordulóban végig nagyon koncentráltan és lelkesen játszottunk és 3:1-es sikert arattunk

Székesfehérváron. Most is azon leszünk, hogy a maximumot hozzuk ki magunkból és vissza vágjunk a

Pécsnek a múltkori vereségért. Reméljük sokan kilátogatnak a mérkőzésünkre és buzdítják a

csapatunkat.

 

A találkozót vasárnap 16:00 órakor játszák a Ramassetter Vince Általános Iskola tornatermében

Fontos lesz a vasárnapi talákozó, hiszen sümegi győzelem esetén helyet cserél a 2 csapat a tabellán. A múlt hétvégi fordulóban végig nagyon koncentráltan játszottak a Veszprém megyeiek és 3:1-es sikert arattak Székesfehérváron.
Reméljük sokan kilátogatnak a mérkőzésünkre és buzdítják a csapatunkat.

 

A találkozót vasárnap 16:00 órakor játszák a Ramassetter Vince Általános Iskola tornatermében.