JELENTŐS ERŐSÍTÉS A SÜMEGNÉL!

2017.09.07 18:43

 

Közösségi oldalukon már bejelentették, hogy Kecskemétről igazolt két játékost a Sümegi RE.
Balla Szabolcs és Erki Milán többszörös utánpótlás válogatott játékos és utánpótlás bajnok. Utóbbi a felnőtt NBI-ben is bajnoki címet szerzett.

Szeptember 2-án sikerült megegyezni egy játékossal és egy edzővel. Buzási Miklós a 16-szoros bajnok és 14-szeres Kupagyőztes Csepel csapatánál kezdte el pályafutását feladóként, majd a csapat 2012-ben megszűnt így a MAFC csapatához szerződött. A Sümegiek vezetőedzője Tamás Zoltán lett, akivel már régóta szerettek volna együtt dolgozni a Veszprém megyeiek. Játékosként a Malév csapatánál kezdte, majd Csepel, Vasas, Szeged, Nyíregyháza és Kecskemét színeiben is játszott, valamint külföldön is megfordult Bécsben és Ciprusban. Edzői pályafutását Csepelen kezdte és legutóbb a Testnevelési Egyetemnél tevékenykedett.

A vezetőség nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az utánpótlás játékosokat beépítse a csapatba. Így továbbra is a keret tagja Sárközi Kálmán, Dóber Kristóf, Óhidi Roland, Illés Tamás. Idén pedig Csike Zsolt és Péter Benedek is megkapja a lehetőséget, hogy bizonyíthasson a felnőtt keretben is.

A későbbiekben még szeretne a csapat center posztra erősíteni és már folynak is a tárgyalások.  A hiányos posztok betöltése azért is fontos, mert a Sümegi RE ebben az idényben erős közép csapatként szeretne szerepelni az NBI-es bajnokságban. 

A jelenlegi keret: Kaposi Tamás, Nagy Péter, Péter Benedek, Illés Tamás, Dóber Kristóf, Csike Zsolt, Sárközi Kálmán, Balla Szabolcs, Erki Milán, Buzási Miklós, Madár Máté.