Jön a Pécs, nyolc között a kupában!

2015.11.20 11:39

               Hétvégén elhozta a csapat a három pontot a Szolnokról, ezzel megkezdte a felzárkózást. Következő ellenfél a Pécs gárdája lesz vasárnap 15:30-kor.

            Csütörtökön Magyar Kupa mérkőzést a játszott az SRE, vagyis csak játszott volna, ugyanis a Székesfehérvár nevezésével nem volt rendben valami. Ennek következtében 3:0 (75-0) arányban nyerte a Sümeg a meccset, így továbbjutott a legjobb nyolc közé. A Magyar Kupával kapcsolatban érdekesség, hogy valamilyen csoda folytán szinte teljesen megegyezik a tavalyi sorsolással az idei. Még  játékvezető delegálás is a ugyanúgy sikerült... Így a csütörtöki mérkőzést a tavalyihoz hasonlóan Hóbor Béla, a sportág nemzetközi szinten is elismert sípmestere vezényelte volna. Az SRE a négybe kerülésért ugyanúgy a Kecskeméttel verseng majd, mint az előző évben.. A MAFC csapata szintén a tavalyi ellenfelével, a Szolnokkal csatározik a négybe kerülésért.
 

(Vasárnap hazai pályán a Sümeg)

             Vasárnapi ellenfél a PTE PEAC. A pécsiek sem kezdték elvárásuknak megfelelően a szezont, így nekik is létfontosságú a mérkőzés kimenetele. Az SRE csapatában mindenki egészséges.

A mérkőzés az alábbi linken online megtekinthető:
https://sumegire.webnode.hu/kozvetites/

Sümegi RE - PTE-PEAC C-DOKI
Sümeg, 2015. november 22. vasárnap 15:30
Sümeg, Ramassetter Vince általános iskola

Sümegi RE: Kaposi; Dolgos; Blázsovics; Varga; Lesznyik; Németh; Soós; Récsei(liberó); Madár(liberó); Bolvári; Kotin; Nagy; Illés;
vezetőedző: Németh Ödön


Esemény a Facebookon:
https://www.facebook.com/events/688065614663282/

Várunk minden szurkolót, érdeklődőt! Hajrá Sümeg!
 

Sümeg, 2015. november 20.


sz.: dió