Kecskemét - Sümegi RE

2016.10.04 09:02

A mérkőzés elején a sümegi alakulat alaposan meglepték az esélyesebb kecskemétieket, azonban ezzel el is lőtték puskaporukat. A hazaiak az első játszma elvesztése után összeszedték magukat, s magabiztosan nyerték a következő három játszmát.

HÉP-KRC – Sümegi RE 3-1 (20-25, 25-18, 25-14, 25-17)

 

 

Mészáros Péter (Sümeg): Az első szettben pontosan játszottunk. Lelkesek voltunk, kihasználtuk az ellenfél hibáit. Második játszma felénél az Kecskemét rutinos játékosai bemelegedtek, fiataljaink elbizonytalanodtak, és végül a hazaiak határozottan szerezték meg a győzelemért járó 3 pontot. Fiatal a csapatunk, rengeteg még a tanulnivaló, sok a munka, de a fiúk szorgalmasan dolgoznak.

Gyurkó Sándor (Kecskemét): - A 17 órai meccskezdés azt jelenti, hogy már előtte levő este ezzel kéne foglalkozni és készülni. Én nem mondom, hogy ez nem történt meg, de mindenesetre az első játszma után kezdtünk csak belejönni a meccsbe. Ezt nem szabad a jövőben így csinálni, az első pillanattól kezdve komolyan kell vennünk az összecsapást. Voltak extra megoldások a második szettől kezdődően, s végül felőröltük a Sümeget.
 

(Forrás: kesport.hu)