Második felvonás a negyeddöntőben

2016.03.16 15:22

    A szombati találkozón a papírformának megfelelően nyert a Kaposvár, a sümegi csapat csak a szettek közepéig tudta tartani a lépést ellenfelével. A második mérkőzést Kaposváron rendezik, csütörtök este 20 órakor.

    A hétközi mérkőzésen a Sümegi RE keretéből Illés Tamás fog hiányozni, illetve a csapatkapitány Kaposi Tamás játéka kérdéses, sajnos a jobb hüvelykujja megsérült a nyitásfogadó-négyesütőnek.

    Továbbra is elmondható, hogy a Fino a párharc favoritja, hiszen az alapszakasz első somogyiak remek formát mutattak Sümegen is. Az SRE mindent megtesz annak érdekében, hogy minél szorosabb játszmákat játsszon, hiszen a következő mérkőzéseken kamatoztathatja majd Magyarország legjobbja ellen gyakorolt taktikai elemeket.

negyedöntő 2. meccs következik Kaposváron

Magyar Bajnokság negyeddöntő, 2. mérkőzés:
Fino Kaposvár - Sümegi RE
2016. március 17 20:00 Kaposvár, Városi Sportcsarnok
Sümegi RE: Kaposi, Soós, Varga, Bolvári, Kotin, Németh, Lesznyik, Nagy, Récsei(L),Madár(L)  Dolgos,
Vezetőedző: Németh Ödön

    Ha a Sümeg vereséget szenved a találkozón, akkor az 5-8 között folytatja a bajnokságban, ellenfele, pedig a Dág - MAFC párharc vesztese lesz. Ezt a párharcot egyébként a Dág kezdte jobban, az első meccsen három szettben győzte le riválisát. Azonban, ha az SRE győzni tudna holnap, akkor vasárnap ismét a Kaposvár ellen lép pályára, a mindent eldöntő harmadik mérkőzésen.

 

Sümeg, 2016 március 16.

sz.:dió