Negyeddöntő a Kazincbarcika ellenében

2015.03.10 11:59

                Hatodik helyen végzett a Sümegi Röplabda egyesület az NB1 alapszakaszába. Története, során eddig ez a legjobb helyezése az alapszakaszban sümegi csapatnak. A folytatásban 3 győzelemig tartó párharc következik a Vegyész RC Kazincbarcika ellenében.

                Az utolsó fordulóban az SRE számára tét nélküli mérkőzésre utazott a Dunaferrhez. A házigazdák jó játékkal, viszonylag simán vertég a Sümeget. Szomorkodni azonban nincs oka a szurkolóknak, mert csapatuk, a számukra előkelő hatodik pozícióból várja a folytatás. Az ellenfél az alapszakasz harmadik helyezettje a Kazincbarcika gárdája lesz. Az idei szezon két mérkőzésén mindkétszer a Borsodiak örülhettek, Sümegen 3:2-re, otthonukban 3:0-ra diadalmaskodtak. Az SRE örül, hogy elkerülte az újdonsült kupagyőztes, Kaposvárt és a bajnoki címvédő Kecskemétet. 

 (az alapszakasz végeredménye)

Azt nem mondhatjuk, hogy a sümegiek a párharc esélyesei, sőt!- azonban mindenképp jó mérkőzésekre készülnek mind idegenben, mind lelkes közönségük előtt. A csapat mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy történelme során először a legjobb négybe verekedje magát.

A mérkőzések időpontjai:
      1. Vegyész RC Kazincbarcika - Sümegi RE  Kazincbarcika, 2015. március 15. 16:00
                   2. Sümegi RE - Vegyész RC Kazincbarcika Sümeg, 2015. március 18. szerda 16:00
     3. Vegyész RC Kazincbarcika - Sümegi RE Kazincbarcika, 2015. március 20. 16:00
                 *4. Sümegi RE - Vegyész RC Kazincbarcika Sümeg, 2015. március 23. hétfő 16:00
   *5. Vegyész RC Kazincbarcika - Sümegi RE Kazincbarcika, 2015. március 25. 16:00
    (*A csillaggal jelölt találkozók csak akkor kerülnek megrendezésre, ha előbb nem dől el a három győzelemig tartó párharc.)


(hazai pályán minden szurkolóra szükség lesz)

                Sajnos a mérkőzések zöme hétköznap lesz, így csak remélhető, hogy a csapat játékosai el tudják intézni munkahelyükön, hogy részt vegyenek a mérkőzéseken. A hazai meccseken a csapat természetesen számít a lelkes közönségére a korai időpont ellenére is, valamint a negyeddöntő mérkőzéseire delegált játékvezetők pártatlanságára is aspirál.

A negyeddöntők további párosításai:
Fino Kaposvár - Dunaferr SE
Gorter Kecskemét RC - Pénzügyőr SE
Dági KSE - MAFC BME

Sümeg, 2015. március 10.

sz.: dio