Sümegen zárul az alapszakasz

2016.03.03 16:26


Az SRE már biztosan a legjobb nyolc között folytatja, azonban egy nyitott kérdés maradt az utolsó találkozóra. A hetedik helyhez a Kazincbarcikán keresztül vezet az út.

    Vasárnap 15:30-kor látja vendégül a Sümegi Röplabda Egyesület a Kazincbarcika gárdáját. A Vegyész már biztosan harmadik az alapszakaszban, ezért tét nem fogja az ő vállukat nyomni. A mérkőzés esélyes a tabellán elfoglalt helyek alapján természetesen a Barcika, de a jó formában röplabdázó SRE szeretné megszerezni a hetedik helyezést.Ennek feltétele, hogy a Pénzügyőr SE nem szerez több pontot az utolsó fordulóban a sümegieknél. Az ő ellenfelük a Dunaferr csapata lesz, ezt a mérkőzést Budapesten rendezik.

   

(legutóbb a Szolnokot győzte le hazai pályán a csapat)

 Az SRE csapatában mindenki egészséges, egyedül Madár Mátéra nem számíthat Németh mester, ő magán jellegű elfoglaltságai miatt nem tud a hétvégén pályára lépni, tehát liberó poszton egyedül Récsei Richárdra hárul a korán sem könnyűnek ígérkező feladat. A csapat jó formát mutat, hiszen a legutóbbi négy mérkőzésből háromszor győztesen hagyta el a parkettát, így valószínűleg egy kiélezett, színvonalas mérkőzésre lehet számítani.

Röplabda NB-1 alapszakasz 20. forduló:
Sümegi RE - Vegyész RC Kazincbarcika
Sümeg, 2016. március 6. vasárnap 15:30 Tatár Mihály Sportcsarnok

Sümegi RE: Kaposi, Soós, Varga, Bolvári, Kotin, Németh, Lesznyik, Nagy, Récsei(L), Illés, Dolgos,
Vezetőedző: Németh Ödön

Sümeg, 2015. március 3.

sz.:dió