Szett rablás a bajnoktól, győzelem a junior válogatott ellen

2016.11.01 08:51

Röplabda NB I Sümegi RE-FINO Kaposvár(1:3)

Október 28-án Kaposvár látogatott Sümegre.

A kaposvári röplabdások magabiztosan kezdték a mérkőzést. Határozott, kemény támadások, a hazaiaknál pedig sok hiba. Bizonyára gyors győzelemre készültek a vendégek. Az első szett eredmény is ezt mutatta 25:16

Az első szett vége felé már felébredni látszott a sümegi csapat. Másodikban sorra termelték a pontokat.  Az első technikai időnél már a hazaiak vezettek 8:6-ra. Madár és Kaposi jól fogadott, mezőnyözött, Dolgos második érintésből támad, centerből Soós, kettes helyről Vlad Kotin üti be a labdákat. 16-11 Szép labdamenetek, kiváló mezőnyözés eredményeként Sümeg a bajnok fölé nőtt és 25:21-re nyeri a második szettet.

A harmadik játékrészben tovább folytatódott a kiváló sümegi játék. Fej-fej mellet haladtak a csapatok. Vlad nyitássorozata, Kaposi kiváló támadómunkája mellé Szabó is felzárkózott.23:23-nál egy elrontott nyitás, majd egy hálón megpattanó labda segítette a vendégeket a második részgyőzelemhez.

Negyedik szettben derekasan küzdöttek, de egyre jobban elfáradtak a hazaiak. Kaposi bokája megsérült, így Mészáros edző úgy döntött, hogy becseréli a fiatalokat. 25:12 a szett vége.

Mészáros Péter: felszabadult, kiegyensúlyozott csapatjátékot kértem játékosaimtól. Örülök, hogy sikerült átlépni saját árnyékunkat. Látványos szép játékot nyújtottak a fiúk.

Sümeg: Kaposi Tamás, Soós András , Dolgos Attila, Iván Bence, Vald Kotin, Szabó Gergely. Csere: Madár Máté(liberó), Nagy Péter, Dóber Kristóf, Hartinger Zoltán, Récsei Richárd, Illés Tamás, Óhidi Roland
 Edző: Mészáros Péter

 

FINO-Kaposvár: Nagy József, Bozóki Bence, Dávid Zoltán,Kean Kameron, Bögöly Gábor,Csányi Tamás Csere: Deák Márk(liberó) Szabó Bence, Kiss Máté, Kalmár Ákos,Vajda Tamás, Kulcsár Adrián
Edző: Demeter György

 

Október 31-én ismét pályára lépet az SRE, ezúttal Izsákon az utánpótlás válogatott volt az ellenfél. A csapatból sajnos hiányzott munkahelyi elfoglatság miatt Szabó Gergő, illetve a vezetőedző Mészáros Péter is, a sümegi egylet azonban megoldotta a feladatott így is, magabiztos 3:0-ás győzelmet aratott.

Junior válogatott - Sümegi RE 0:3 (-17, -24, -20)

Sümeg, 2016. november 1.

sz.:KaposiT