Vereség a bajnoki nyitányon.

2017.09.25 13:07

Szombaton az U21-es Sümeg-Dabronc az NBII-ben kezdte meg az évadot. Dunaújvárosba utaztak, többen betegség vagy munkahelyi elfoglaltság miatt nem tarthattak velük. Volt, aki betegen lépett pályára. A csapat még nem szokott teljesen össze, ezért gondok voltak a nyitásfogadással és néha hiányzott a bátorság.

DSE Röplabda Akadémia - Sümeg-Dabronc 3:0 (12; 14; 20)

Vasárnap a Sümegi Röplabda Egyesület NB-l-es felnőtt csapata Dunaújvárosban játszott. Az évad első mérkőzésén kiderült, hogy a többnyire fiatalokból álló csapatnak még jobban össze kell szoknia, okozott némi problémát a nyitás, a nyitás fogadása, és a támadás befejezése.

A csapatok folytatják a felkészülést, és reménykednek a jobb folytatásban. Hétvégén már a hazai pálya előnyeit is élvezhetik. Szombaton, szeptember 30-án az U21-es csapat fogadja Zalaegerszeg együttesét 16 órakor, vasárnap a felnőtt csapat ellenfele a Pénzügyőr lesz, amelyik a bajnokságban és a magyar kupában is a második helyen végzett a tavalyi szezonban.

 

Dunaferr SE – Sümegi RE 3:0 (26:24, 25:19, 25:22)

Vezették: Szarka János és Vári Péter

Dunaferr SE: Iván Bence, Bohnicsek Szilveszter, Hatvany Zsolt, Tomanóczy Bálint, Flachner Kornél, Matyiák Árpád, Hartyányi Gergő (liberó). Csere: Iván Gergő. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor

Sümeg: Nagy Péter, Péter Benedek, Erki Milán, Balla Szabolcs, Kaposi Tamás, Sow Ábrahám, Sárközi Kálmán (liberó). Cserék: Buzási Miklós, Illés Tamás. Vezetőedző: Tamás Zoltán