Vereség a Bajnoktól

2014.11.11 13:27

Szombaton a bajnokicimvédő otthonában lépett pályára az SRE csapata. A mérkőzésen sajnos nem történt meglepetés, a Kecskemét magabiztosan abszolválta a számára kötelezőgyőzelmet.

A Sümegi RE csapatában továbbra sem lépett pályára Lakics Bence, valamint rutinos centerére, Göczi Rolandra sem számíthatott az együttes tüdőgyulladása miatt. Az első kettő játszmában megilletődöttség tanácstalanság érződött az SRE játékán, sajnos nem sikerült felvenni a mérkőzés ritmusát több vendég játékosnak sem. A harmadik játék viszonylag szoros volt, azonban egy percig nem volt veszélyben a vendéglátó győzelem. 

Messzemenő konzekvenciát nem kell levonni ebből a vereségből, hiszen tartalékos csapattal a magyar mezőny egyik legjobbja ellen léptek pályára a fiúk, azonban ha az élcsapatokhoz akar tartozni a Veszprém megyei gárda, akkor nem elég a "kötelező" győzelmeket  begyűjteni.
 

Gorter KRC - Sümegi RE 3:0 (16, 13, 23)

Javításra lesz hetőség, hiszen a másik bajnokaspiráns Fino Kaposvár lesz a vendége a sümegieknek. A mérkőzést szombaton rendezik Sümegen 17:00 kor a Tatár Mihály sportcsarnokban.


Bízzunk a sikeresebb folytatásban, hajrá Sümeg!

Sümeg, 2014.11.11.

sz.: dió